Tidningsdesign av Sveriges bästa

Content Innovation är experter på redaktionell utveckling och tidningsdesign, med en samlade erfarenhet som är svårslagen. Tillsammans har vi arbetat med över hundra redaktioner och uppdragen sträcker sig från coachning av formgivare till totala redesignprocesser av såväl innehåll som utformning.

I dag fungerar Content Innovation som en naturlig del av flera av landets största magasin. Vi tar rollen som art director, designer och bildredaktör, utifrån redaktionernas behov. Genom att samarbeta med oss kan du som redaktör vara säker på att du får jobba med några av de bästa och mest erfarna i Sverige. Tack vare digitala hjälpmedel kan vi enkelt samarbeta med resten av redaktionen, utan att alltid finnas på plats hos våra kunder.

Det här innebär att du som kund dels kan få hjälp med hela tidningsprocessen, men även lösgöra funktioner inom din produktion, som exempelvis formgivning och bildredaktörskap. Vi löser de utmaningar du och din organisation står inför – tidseffektivt och med expertkunskap.

I dag designar våra talangfulla art directors välrenommerade tidningar som Veckans Affärer, Forskning & Framsteg, Språktidningen, Books & Dreams, Modern Psykologi och Modern Filosofi, Sveriges Natur, Civilekonomen och Hemma med Ernst.

Det här kan vi hjälpa dig med inom tidningsdesign

• Formgivning
• Bildredaktörskap
• Redaktörskap
• Redesign

Hör av dig till Per Boström för att höra mer om hur vi kan bistå din redaktion. Se mer av vår formgivning och tidningsdesign här.

Utan den snygga, roliga och moderna form som Content Innovation ger våra tidningar hade vi inte varit så framgångsrika som vi är.

/ Patrik Hadenius, Utgivare av Forskning & Framsteg, Språktidningen, Modern Psykologi och Modern Filosofi