Nyhetsbrev som konverterar

Inget konverterar som nyhetsbrev – om det görs rätt! Email marketing, eller epostmarknadsföring, är ett otroligt kraftfullt verktyg för att driva försäljningssiffrorna uppåt, få tydlig mätbarhet över vad dina kunder tycker om i ditt sortiment, skapa kundrelationer och lojalitet, samt vara klistret som binder ihop din kundklubb och CRM. Din webbstatistik kommer visa det svart på vitt – nyhetsbrev levererar.

Men för att nyhetsbrev ska ta sig upp på prispallen för din websites konverteringar behöver de utföras korrekt och med känsla. Det handlar om en kombination av tekniskt kunnande, finurligt kodande och fingertoppskänsla för design och kommunikation – vilket är en paketlösning som vi på Content Innovation besitter. Vi tar hand om dina nyhetsbrev från ax till limpa. Vi följer din marknadsplan för att skapa synergieffekter inom marknadsföring, och mäter kontinuerligt resultaten för att hela tiden anpassa design av mall och budskap efter vad som ger resultat.

Det här hjälper vi dig gärna med inom email marketing

• Löpande administration och produktion av nyhetsbrev i samtliga system
• Design av nyhetsbrevsmallar, med strategi för call to action-element och konvertering
• Färdig kod för layout
• Content i form av text och bild
• Synergi med din marknadsplan
• Uppföljning och analys av resultat

Nyhetsbrev är en fantastisk kommunikationsform som vi på Content Innovation älskar att diskutera – kontakta Mika Mårtensdotter så berättar vi mer.

Läs även om hur vi arbetar med nyhetsbrev för Clas Ohlson och email marketing för Tradera!

Email marketing är en utsökt vetenskap – som kräver både känsla för design och tekniskt kunnande.