Social media marketing som hyllas

Content Innovation har blivit hyllat för sin social media marketing för Norrlands Guld, där vi har en engagement rate på 9%, medan branschsnittet för alkoholföretag är under 1%. Även för Electrolux har vi höjt nivåerna av engagemang rejält på såväl Facebook som Instagram. Låt oss bygga upp samma engagemang för ditt företag!

Sju av tio svenskar finns på sociala medier, och nästan hälften loggar in dagligen. Företag behöver därmed ha en strategi för marknadsföring på sociala medier, för att få ökad försäljning och konverteringar, kundlojalitet och varumärkeskännedom. Lyckligtvis leder genomtänkt marknadsföring på sociala medier även till att din websites SEO ökar, vilket i sig ger fler kunder. För att lyckas krävs det rätt content och tonalitet för just din målgrupp – och det här är Content Innovations expertis!

Byrån som ger dig rätt content marketing – rätt resultat

Vi lyssnar och interagerar för att avläsa vad vi kan bidra med, och analyserar strategiskt vad fansen ska använda inläggen till. Rätt content i sociala medier kan ge dina kunder social valuta, ett budskap som säger något om vilka de är och bekräftar dem i deras konsumtionsval. Det är då man skapar de riktigt höga nivåerna inom organisk spridning, som fångar in potentiella kunder (leads) i företagets kommunikationsloop, och leder trafiken vidare till konverteringar. Genom att anlita en konsult hos oss får du även hjälp med publiceringsschema och en konsekvent närvaro – vilket kan vara många företags bekymmer när tiden inte räcker till.

Processen utformas helt efter dina behov. Exempelvis kan vi hjälpa till med:

• Administration av sociala medier
• Interaktion och lyssning för att göra ditt företag till en aktiv del av din målgrupp
• Att skapa content som driver engagemang, trafik och försäljning
• Sammanlänka sociala medier med din övergripande marknadsplan och få en kanaloberoende kommunikationsstrategi

Kontakta Andreas Leijon för att höra mer om möjligheterna vi kan skapa inom social media marketing.

Vår social media marketing för Norrlands Guld ligger på en engagement rate på 9% – branschsnittet för alkoholföretag är under 1%.

Läs mer om vår social media marketing för Norrlands Guld.