fbpx

Botkyrka kommun väljer Content Innovation

Under hösten har Botkyrka kommun upphandlat ny kommunikations- och contentbyrå. Valet föll på Content Innovation. Natalie Roos värvas för att leda uppdraget tillsammans med Jerker Elfström, projektledare och redaktör på Ci.

Intresset var stort för Botkyrka kommuns upphandling – en spännande tillväxtkommun med storsatsande företagare och spännande kultursatsningar. Inte mindre än 12 byråer var med och slogs om uppdraget, och valet föll alltså på Content Innovation. 

Ann Sofie Bäck, tf kommunikationschef Botkyrka kommun, om valet av byrå.

– Vi valde Content Innovation för att de kan vara delaktiga i vårt arbete att förflytta sättet att kommunicera – från att informera till att intressera och engagera Botkyrka kommuns medborgare och intressenter. Teamet på Ci har sin hemmaplan i redaktionellt innehåll, är vässade i att skapa innehåll som förankras i varumärket – stärker förtroendet för det. De är kunniga, erfarna strateger som tar fram koncept och hela ekokedjor av aktiviteter som behövs för att interagera effektivt, konsekvent och hållbart i olika kontaktytor.

Uppdraget är att arbeta redaktionellt med allt innehåll som Botkyrka gör inom varumärkets kommunikativa paraply. 

– En spännande kommun har länge stått på vår önskelista, så vi kunde inte vara gladare, säger byråchef Helena Distner. Vi ser verkligen fram emot att skapa viktig kommunikation som engagerar Botkyrkas medborgare, entreprenörer och besökare.

I samband med den nya kunden, och fler därtill, värvar Ci Natalie Roos från OTW. 

– Vi är väldigt stolta över att Natalie väljer att arbeta hos oss. Hon är en riktig stjärna med en spännande profil och en personlighet som kommer passa perfekt in i Ci-familjen.