fbpx

EKN väljer Ci – igen

Efter fyra års samarbete väljer Exportkreditnämnden att förlänga avtalet med Ci efter att en ny upphandling genomförts. Nu väntar en nystart där vi tillsammans ska ta kommunikationen till nästa nivå.

Det var 2018 som EKN först valde att inleda ett samarbete med Ci för att bygga upp myndighetens content marketing från grunden. Efter fyra framgångsrika år var det under våren dags för en ny upphandling – och valet föll återigen på Ci efter tuff konkurrens från flera av contentbranschens ledande byråer. 

”Vi har haft en stark utveckling som Ci i högsta grad varit delaktig i. Vi är mycket glada över att nu påbörja en ny avtalsperiod och ser fram emot nya framgångar tillsammans.”

Beatrice Arnesson, kommunikationschef på EKN

Stort fokus har legat på att öka kännedomen om hur myndigheten kan hjälpa svenska företag att göra fler och säkrare exportaffärer. EKN:s årliga undersökningar visar att kännedomen ökat stadigt i prioriterade målgrupper under samarbetet med Ci. Nu inleds den nya avtalsperioden med en genomlysning av contentstrategin med syfte att lyfta kommunikationen till nästa nivå. 

– Det känns jättekul att få fortsatt förtroende! Vi har tillsammans byggt upp en stark plattform och det ska bli väldigt spännande att se vad vi kan åstadkomma ihop under de kommande åren, säger Johan Åberg, kundansvarig för EKN och en av två byråchefer på Ci.