fbpx

Tyresö kommun väljer Content Innovation

Under hösten har Tyresö kommun upphandlat kommunikationsbyrå och valet föll på Content Innovation. ”Ci imponerade rakt igenom”, säger Helena Törnqvist, kommunikationschef på Tyresö kommun.

Inte mindre än tolv byråer var med och slogs om uppdraget när Tyresö kommun – för första gången – upphandlade kommunikationsbyrå under hösten. Efter produktion av case, utgörning av en fiktiv kampanj och möte med kommunikationsstaben fick vi på Ci till slut beskedet att uppdraget var vårt.

”Vi hade en omfattande upphandlingsprocess för att säkerställa att vi valde rätt byrå för oss. Ci imponerade rakt igenom vad gäller relevans, leverans och utförande. Vi uppfattade att de har en förståelse för kommunens uppdrag och vilken typ av kommunikationsstöd som kan vara aktuellt för oss.”

Helena Törnqvist, kommunikationschef på Tyresö kommun

Sedan tidigare jobbar Ci tillsammans med Botkyrkas kommunikationsenhet. 

– Vi är jätteglada för att få välkomna ytterligare en Stockholms-kommun till Ci-familjen, säger byråchef Helena Distner. Som kommunikationsbyrå för en kommun kan uppdragen bestå i allt från årsredovisningar till omfattande employer branding-kampanjer – och det är så otroligt roligt. Dessutom får man skapa kommunikation som verkligen betyder något för människor. 

Utöver kommunen påbörjas nu även ett kommunikationsarbete med Tyresö bostäder som är hyresvärdar för 6 000 Tyresöbor.

Vill du också jobba med oss? Kontakta Helena Distner.