fbpx
Iggesund

Inspiration för världens största varumärken

Inspire Magazine är en riktig klassiker inom content marketing.

Redan 1998 startade Iggesund Paperboard magasinet som ska inspirera varumärkesägare, förpackningstillverkare och designers över hela världen genom att visa upp de oändliga möjligheterna som kartong erbjuder.

Sedan 2015 är det vi på Ci som har förmånen att producera Inspire Magazine, som distribueras till både kunder och prospects på Iggesunds globala marknad.

Eftersom Iggesund är en av världens ledande kartongtillverkare ska magasinet befästa företagets roll som kunskapsledare inom så väl förpackningsindustri som hållbarhets- och miljöfrågor.

Samtidigt ska Inspire spegla Iggesunds roll som premiumleverantör till många av världens ledande varumärken och deras viktigaste förpackningar. Omslaget till varje nummer är därför mycket mer än bara ett omslag. Det är ett showroom för hur Iggesunds kartong fungerar tillsammans med olika tryck- och efterbehandlingstekniker.

Inspire Magazine ges ut två till tre gånger per år, produceras på engelska och översätts till fem olika språk. Mer om Inspire här.

Förutom att producera Inspire Magazine jobbar vi på Content Innovation med månadsleveranser av content för digitala och sociala kanaler.

MAGASIN
FLERSPRÅKSPRODUKTION
SPRÅKKOORDINERING
TEXT OCH BILD FÖR WEBB
RÖRLIGT FÖR SOCIALA KANALER
VIDEO
Per Boström
VD
070–676 96 16
Mejla Per

Inspire Magazine produceras på sju olika språk och vänder sig till brand owners världen över.

Exklusiv choklad är en av många saker som förpackas i Iggesunds kartong.

Film från hela världen

Varje år låter Iggesund en världsledande papperskonstnär designa ett julkort som de skickar till kunder, prospects och samarbetspartners över hela världen. Julkortet är del i en större kampanj som visar upp spännande möjligheter och oväntade applikationer för den som väljer Iggesunds kartong.

Till dessa julkortskampanjer har vi producerat film från olika hörn av världen, som Tyskland, Taiwan och Essex, Connecticut, USA. Kolla in filmen från Structrual Graphics ovan.