fbpx

Behöver ni förstärka er kommunikationsavdelning? Content Innovation erbjuder kvalificerade konsulter som jobbar på plats hos er.

Konsult på plats för snabbare processer

Behöver ert team förstärkas? Att ha en konsult på plats hos er ger korta ledtider mellan beslut och genomförande. Ni får en specialist inom ert prioriterade område, samtidigt som konsulten har Ci:s olika spetskompetenser i ryggen att bolla med och ta hjälp av. Hör av er så får ni träffa en person som kommer passa just er som handen i handsken.

Vi erbjuder följande konsulter

Content manager
Planerar, koordinerar och följer upp ert innehåll. Denna konsult kan självklart också skapa eget innehåll.
Social media manager
Planering, produktion och uppföljning för era sociala kanaler.
Webbredaktör
En journalist som ger liv och innehåll till era plattformar i form av innehåll utifrån satta strategier.
SEO-specialist
Få hjälp att optimera era kanaler ur ett sökordsperspektiv.

Så fungerar tjänsten

Oavsett om ni behöver löpande hjälp eller har ett avgränsat projekt kan vi ta fram en lösning för er. Efter att ni presenterat era behov tar vi fram förslag på personer som vi tycker passar för er. Ni får träffa konsulten och skaffa er en egen uppfattning om personen och oss som byrå.

Ofta kan det vara klokt att träffa två kandidater för att ha något att jämföra med. När vi är överens om val av person sätter vi ramarna för omfattning och längd av uppdraget och ni hyr personen utifrån överenskommet timpris. Er konsult kan givetvis ta hjälp av övrig personal på Ci för specialbeställningar som ligger utanför personens egna expertområden.